Àngels Llobera, Pere Garau, Pau Capell, Tòfol Castanyer i Mario Mola protagonistes del primer FKM a IB3 Ràdio

Àngels Llobera serà dilluns 2 de setembre protagonista a IB3 Ràdio del primer programa Feim Kilòmetres de la nova temporada (2019-2020). La pollencina que acaba de tornar del Matterhon Ultraks a Suïssa ha confirmat ja la seva presència a l’Euràfrica Trail on intentarà reeditar el títol de 2017.

Pere Garau no ha pogut completar la prova reina del Mont Blanc. Però continua amb el projecte de sensibilització 4 illes 2  reptes 1 causa que té per objectiu donar visibilitat a la malaltia d’Andrade. Ell serà el Xip de la setmana.

Escoltarem les declaracions de Pau Capell, guanyador de la UTMB. Recordarem també les valoracions de Tòfol Castanyer just en arribar a la meta de Chamonix. I escoltarem també les paraules de Mario Mola subcampió del món de les Sèries Mundials de Triatló.

REALFOODERS

Què són els REALFOODERS? En parlarem amb Lucía Barca fisioterapeuta, infermera esportiva i coach nutricional de Menorca Trainers.

BLADE RUNNER

A la sala de cinema parlarem de Blade Runner. Quin és l’origen del títol? Pel·ícula del 1982 dirigida per Ridley Scott, protagonitzada per Harrison Ford i Rutger Hauer. Un dels films de ciència ficció més innovadors de la història del cinema. Serà la primera proposta de Carlos Suñer.

Dilluns 2 setembre 18h IB3 Ràdio

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *