Tòfol Castanyer Top10 a Mont Blanc (TDS)

El solleric ha acabat la prova TDS en desena posició. Després del sus inicial (Courmayeur 4h de la matinada), Castanyer ha recorregut els 146’9 kilòmetres i 9.100 metres de desnivell positiu amb un temps de 19h 39m 27s i una velocitat mitja de 7.5km/hora.

El corredor de Salomon no ha pogut millorar el quart lloc (13h 58m 25s) de 2018, tot i que llavors va ser sobre una distància de 123 kilòmetres.

La victòria ha estat per l’espanyol Pablo Villa.

Resultats ITRA 2019 (International Trailrunning Association)

El corredor de 47 anys ha participat enguany a altres tres proves del calendari ITRA. Ha  aconseguit la primera posició a la Formentera All Round Trail. A més ha acabat segon a la Salomon Zugspitz i a la Suissalpine Irontrail.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *