Atteneri Tur: “Si dic que és una temporada de 10, faig curt”

Atteneri Tur ha superat el rècord de Balears dels 1.500 metres. Ho ha tornat a fer. És el quart rècord de Balears de la temporada per a l’atleta eivissenca. “Si dic que és una temporada de 10, faig curt” ha escrit a les xarxes socials.

Després de batre els rècords de 5.000 metres llisos, el de mitja marató i els de 10.000 metres en ruta, l’atleta del Ria Ferrol ha superat ara el rècord de la seva prova preferida, el miliqui com ella mateixa diu.

Ha estat a l’estadi Vallehermoso de Madrid. L’atleta balear ha fet un temps de 4’26”86, superant així la seva pròpia plusmarca de 4’27”60 aconseguida el 9 de juny de 2010 a Huelva. Fa 9 anys.

He tornat a gaudir al 200%

 

 

L’atleta reconeix que torna a gaudir de l’atletisme i dels entrenaments de qualitat. El proper objectiu: el Campionat d’Espanya absolut. “Mai havia esperat una competició amb tanta il·lusió”, sentencia l’atleta eivissenca.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *