Maria Pallicer i Pedro Ramis s’adjudiquen la Copa Balear de cronos i KM-Vertical

Maria Pallicer ha estat l’atleta més destacada amb quatre primers llocs d’un total de cinc curses puntuables. Puntuaven les tres millors. La corredora de Ferreries ha puntuat amb el primer lloc a les curses de Bunyola, Deià-Teix i Cas Secretari. Tot i que també s’ha imposat a la CxM Vertical Tramuntana. En segon i tercer lloc de la general de la Copa  han acabat Laura Martorell del Club Muntanya i Escalada de Sóller i Asmaa Zammou del Club Pollença.

Pedro Ramis ha estat el gran trimfador en categoria masculina. El corredor del Club Es Pedal de Bunyola ha aconseguit un primer lloc a Bunyola, un tercer a Deià-Teix i una setena posició al Puig de Santa Magdalena, també d’un total de cinc curses puntuables. Jaume Garcias del Club Mallorca a Dalt de Tot i Juan Tenorio del Malalts de Turmell han estat segon i tercer, respectivament.

 

RULLAN I PALLICER GUANYEN LA CxM VERTICAL TRAMUNTANA

Pallicer, guanyadora absoluta de la Copa també s’ha imposat en la darrera prova. 5’2 kilòmetres del Santuari de Lluc al Puig de Galileu, amb 739 metres de desnivell positiu. Aquesta prova era també Campionat de Balears. Per tant, doblet de la menorquina. Segona i tercera de la Vertical Tramuntana (Campionat de Balears) han estat Angie Rigo i Joan Maria Cañellas, respectivament.

El més ràpid ha estat Pere Rullan. El solleric, campió d’Espanya de curses per muntanya (2015), no ha donat treva i s’ha fet amb la primera posició amb autoritat. Segon i tercer han estat Carlos Javier Palmer i Hamal Villar. 

CARLOS JAVIER PALMER, CAMPIÓ DE BALEARS

Rullan ha estat el més ràpid, però el títol de campió de Balears (juntament amb Maria Pallicer) ha estat per Carlos Javier Palmer, ja que Pere Rullan pertany a la Federació Catalana.

Fotos: Facebook Es Pedal de Bunyola

Instagram Pere Rullan

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *