Nou rècord del món femení a la crono de s’Ermita

Maria Fiol del Menorca Trail Club Es Castell ha rebaixat en quatre segons el rècord mundial de la Cronosecalada de s’Ermita, fins ara en possessió de Lita Lòpez (6’31”). Un recorregut  d’1 kilòmetre amb un desnivell acumulat del 13%. L’atleta de Es Castell ha aturat el cronòmetre en 6’27”Nova marca històrica

Maria Arguimbau  (7’37”) i Judith Alós (8:02”) han estat segona i tercera, respectivament.

BOBILLO, EL MÉS RÀPID

El més ràpid d’aquesta sisena edició ha estat Rubén Bobillo. El corredor del Cecome CCE Sant Lluís ha aturat el crono amb un temps de 4’54”. Adrian Navarro (5:05) i Toni Torres (5:16) han estat segon i tercer, respectivament. Antonio Godoy ha estat quart també amb 5’16”.

                                          Els corredors surten cada 30″ segons, sempre un rere l’altre

 

 

En total han estat 53 els valents i valentes que s’han atrevit a desafiar s’Ermita. La seves pujades curtes i pronunciades la converteixen en unan cursa ràpida, explosiva i molt intensa, apta només per atletes molt preparats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *