Pere Rullan serà a la CxM Vertical Tramuntana

Tres anys després de la seva darrera cursa a Mallorca (Biniaraix 2016), Pere Rullan, Campió d’Espanya absolut de curses per muntanya (2015), tornarà  córrer a Mallorca. Serà a la CxM Vertical Tramuntana del proper diumenge 18 d’agost, prova puntuable per la Copa Balear de Cronoescalada i KM-Vertical. El solleric va aixecar el 2010 el títol de Campió de Copa Balear de Curses per muntanya

Cursaé és oganitzadada per  la Secció de Muntanya del Club Pollença amb el suport de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada i el Comitè de Curses per Muntanya, l’Ajuntament d’Escorca i el Santuari de Lluc.

Sortida des de les arcades del Santuari de Lluc, Font Coberta, GR-221, Son Macip, Casa de Neu de Son Macip, Voltes den Galileu, Cases de Neu den Galileu, Puig den Galileu.

Recorregut d’anada i tornada.

Distància: 5,2 Km

Desnivell positiu: 739 metres

Altura mínima: 479 metres

Altura màxima: 1.174 metres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *