Joan Aguiló: “Nedar d’Eivissa a Mallorca era una cosa que tenia pendent”

Dimecres 7 d’agost Joan Aguiló completava el propòsit de nedar d’Eivissa a Mallorca. Del Far de Punta Grossa a Sa Mola d’Andratx. “Era un cosa que tenia pendent” ha comentat a Feim kilòmetres. Una travessia de 85 kilòmetres (4’4 milles nàutiques) que va completar amb 32 hores i 4 minuts. “La veritat és que no sabia que hagués nedat tantes hores. En cap moment vaig demanar quina hora era”.

El nedador manacorí reconeix que els moments mes durs van arribar durant la nit: “Havia d’esquivar els grumers amb una linterna. Això me va salvar la travessia perquè a cegues no saps que te trobaras”.

Joan Aguiló que pertany al CN Felanitx, ha agraït el suport de tot el seu equip de suport: “sense ells no ho hauria aconseguit.

Altres travessies acabades amb èxit són: Menorca-Mallorca, Es Pujols de Formentera-Santa Eulàlia, la volta a Sa Dragonera, Cabrera-Sa Ràpita, el Estret de Gibraltar o la volta a l’illa de Manhattan a Nova York

Així ho explicava:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *