A la conquesta del Mulhacén

Pujar al cim més alt de la Península Ibèrica. Aquest és el nou repte de Mari Carmen Soler i Ana Lucía Santiago pel 2020. Dues corredores amb discapacitat visual decidides a coronar el Mulhacen de 3.478 metres d’altitud. No ho faran totes soles. Aniran acompanyades de sis corredores més i compten amb el suport de +Qtrail

Amb l’objectiu de fer front a la despeses i a la logística han presentat el seu projecte a Ellas son de aquí. Es tracta d’una plataforma digital altaveu de projectes esportius promoguts per dones. Una plataforma de finançament que va néixer per contribuir a la igualtat entre homes i dones.

Escolta les declaracions de Mari Carmen Soler a Feim Kilòmetres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *