Miguel Heras: “La Ibiza Trail Maraton me treu de la meva zona de confort”

Els germans Miguel i Roberto Heras han confirmat la seva presència a la Ibiza Trail Maratón. Es disputarà entre els 25 i 27 d’octubre sobre la distància de 42 KM i suposarà el debut de Roberto. Per la seva banda,  el seu germà Miguel, guanyador de l’edició 2017, intentarà millorar el rècord de la prova que ell mateix va batre amb un temps de 3 hores, 31 minuts y 53 segons.

 

Miguel Heras intentarà millorar el rècord de la prova que ell mateix va batre amb un temps de 3 hores, 31 minuts y 53 segons.

 

Segons explica Miguel Heras: “la Ibiza Trail Maraton és una carrera a la qual tenc una estima especial.  Me treu de la meva zona de confort ja qué és molt rápida i el nivel és molt alt. No te pots despistar ni un moment”.

D’altra banda, el seu germà Roberto ha afirmat que “som conscient que el d’Eivissa serà un circuit difícil per a mi, que estic més acostumat a zones tècnices i menys corredores. Serà un repte intentar mantenir els ritmes tan elevats per poder aconseguir una bona posició. I més encara si tenim en compta el cartell i el nivel que presenta”

 

Serà un repte intentar mantenir els ritmes tan elevats per poder aconseguir una bona posició

 

 

Marco de Gasperi, Miguel Heras i Miguel Caballero són els güanyadors de les tres darreres edicions. Aquesta serà la numero dote.

L’ Ibiza Trail Maraton té tres distàncies, 10, 21 y 42 kilòmetres. Dakota Jones, Pere Aurell, Pablo Villalobos, Pau Capell, Silvia Rampazzo, Maite Maiora, Sheila Avilés o Ragna Debats són alguns dels noms destacats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *