30è aniversari del Club Ciclista Lloret

El Club Ciclista Lloret celebra el seu 30è aniversari. Una exposició repassa els origens del club fins a l’actualitat. Fundat el 1989 per un grup de joves apassionats del ciclisme, avui es tracta d’un club multidisciplinar: el ciclisme de muntanya, el triatló o el trailrunning són seccions que també en formen part.

Una mirada retrospectiva i audiovisual

 

La mostra és un recull fotogràfic i audiovisual. Un viatge retrospectiu a través de la història de l’entitat. En aquest sentit, hi ha un espai reservat a Josep Nicolau i Balaguer, conegut en aquella època com “el cañon de Llorito” “es canó de Llorito”.

 

 

 

 

 

 

Per celebrar aquest 30è aniversari el club ha dissenyat un mallot commemoratiu, inspirat en el primer de finals dels 80.

 

 

 

 

Així ho explica a Feim Kilòmetres el president del club, Montserrat Mateu.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *