Atteneri Tur: “Vaig acabar saturada de l’obsessió pel crono”

Una lesió d’esquena la va apartar de l’atletisme. “No tenia ganes de tornar, vaig acabar saturada de l’obsessió pel crono”. Anys després ha recuperat la il·lusió i va de rècord en rècord. A la muntanya, a l’asfalt i a la pista.  Nou rècord de Balears dels 5.000 metres llisos aconseguit el 27 de juliol al Campionat d’Espanya per autonomies, disputat a Pamplona.  

L’atleta eivissenca ha aconseguit també la mínima nacional amb un temps de 16 minuts, 23 segons, 85 dècimes. “El meu objetiu ara es el Campiona d’Espanya“, diu.  I afegeix “amb aquesta marca l’any passat seria cinquena del rànquing nacional, ara estic en la posició número 15. L’atletisme femení a Balears i a Espanya ha augmentat el nivell”

Ha millorat en 38 segons el rècord de Balears que des del 2015 tenia Mavi Garcia, que havia aconseguit també al Nacional per Autonomies de Gijón. 

El passat mes de juny va batre també a Sant Sebastià el rècord de balear dels 3.000 metres llisos, que estava en possessió d’Andrea Romero. El més de març va fer rècord de Balears de mitja marató i, abans, el desembre de 2018 rècord autonòmic en 10 mil metres en ruta.

El palmarès parla per sí mateix. No només destaca al tartan i a l’asfalt, la muntanya tampoc no li va gens malament. Tot i que aquest 2019 la muntanya ha quedat en un segon terme, l’any passat va guanyar el Trail Sant Jordi d’Eivissa i, entre d’altres curses, la pujada a Puig Major a Mallorca, l’anomenada Desafío FAS

Escolta el XIP de la setmana a FEIM KILÒMETRES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *