Xisca Tous: “Ha anat bé, no me puc queixar”

La triatleta d’Artà ha acabat en la posició número 12 al Campionat d’Europa de triatló esprint, disputat a Kazan, Rússia, aquest dissabte 27 de juliol. L’altra representat espanyola, Tamara Gómez  ha acabat en segona posició per darrera la guanyadora, la suïssa Julie Derron.

Xisca Tous ha quedat només a 10 segons del Top10.  Finalment ha acabat en la posició número 12.  “Ha anat bé, no me puc queixar. Una llàstima no haver pogut quedar entre les deu primeres” ha dit a feimKilòmetres.com En qualsevol cas, continua sumant punts pel rànquing mundial.

La mallorquina arribava a Kazan després d’haver disputat aquesta temporada tres proves de Copa del Món. Enguany també ha aconseguit el segon lloc a la Copa d’Europa disputada a Sines, a Portugal. Aquesta temporada també s’ha proclamat subcampiona nacional en distància esprint. La temporada passada el seu èxit més destacat va ser el campionat d’Espanya en distància olímpica.

La propera cita serà el 25 d’agost a Karlovy Vary, República Txeca prova puntuable per la Copa del Món.

El gran objectius de l’artanenca és la classificació pels Jocs de Tòquio 2020.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *