Marga Fullana torna a regnar a Europa

La ciclista mallorquina Marga Fullana s’ha proclamat campiona d’Europa de MTB Cross Country 2019 en la categoria màster de 45 a 49 anys, una franja d’edat en què cada vegada manco corredores s’atreveixen a competir, i més si davant hi tenen una ciclista de nivell com Fullana.

La llorencina ha completat el recorregut que ella mateixa ha qualificat de “tècnic, ràpid i molt exigent per la calor” en 1 hora i 13 minuts, amb molta diferència per davant de la segona classificada, la italiana Paola Bonacina (1 hora i 30 minuts).

Fullana suma així una nova medalla continental, aquesta vegada al campionat disputat el dijous 25 de juliol a Brno, a la República Txeca, sota les normatives de la Unió Europea de Ciclisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *