Forcades : “Baixar posicions però millorar la marca és una sensació agredolça”

Alejandro Forcades ha tornat de la Dolomites SkyRace amb una sensació agredolça. Cursa de 22 kilòmetres de recorregut, que ha acabat amb un temps de 2 hores 14 minuts. Ha millorat el crono en 1’30” respecte de l’any passat,  però queda el número 24 i perd 12 posicions a la general de la Golden Trail

Aquest diumenge competirà a Comapedrosa on intentarà millorar el cinquè lloc de l’any passat.

Passi el que passi en aquesta carrera de 21 kilòmetres de recorregut amb dues pujades inicials de 2.942 i 2.972 metres d’altidud, Forcadess ja està classificat per a córrer a Limone, Itàlia, la gran la final de les Sèries Mundials

Escolta l’entrevista a FEIM KILÒMETRES 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *