Alex Urbina: “Vaig líder, queda una cursa i tenc opcions “

Alexandre Urbina va de podi en podi. Dissabte 20 de juliol va quedar segon de la Marató dels Cims, a Andorra. Només 24 hores despres, diumenge 21,  aconseguia el tercer lloc a Mitja Marató de Borreda, tercera prova puntuable de les quatre que té la Xtrail Marathon Cup.

Després d’un primer i dos tecers llocs manté el lideratge en la distància de mitja marató. Ara, a falta només d’una prova, l’objectiu d’Àlex Urbina és lluitar i i fer-se amb el primer escaló del podi de la  Xrtrail Maraton Cup. El títol es decidirà tot a Saldes, al peu del Pedraforca, el proper 15 de setembre.

Aquest proper diumenge 28 de juliol disputarà la cursa de Comapedrosa, prova puntuable per les Sèries Mundials. Si bé reconeix que aquesta no és la seva batalla.

Entre el palmarès del trailrunner menorquí destaca el primer lloc a l’Epic Trail 360 el 2018 i guanyador de Cavalls del Vent categoria Open, també el 2018.

Escolta l’entrevista a Feim Kilòmetres

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *