Anuchi Gago guanya el triatló esprint de Sierra Nevada

La triatleta de Viwo Hotels  no atura. Després d’imposar-se el passat més de juny al TotalTri de Cala Millor en distància olímpica (1500 metres de natació, 40 kilòmetres de bicicleta i 10 de cursa a peu) aquest cap de setmana (diumenge 21 juliol) ha guanyat el Triatlo de Sierra Nevada, aquesta vegada en distància esprtint (750 metres de natació, 24’8 kilòmetres de ciclisme i 5 kilòmetres de cursa a peu.

La triatleta mallorquina ha estat la més ràpida en categoria absoluta. Després de sortir de l’aigua en desena posició, mica a mica, va guanyar terreny en el sector de bicicleta. Amb aquesta primera posició a Sierra Nevada, millora el segon lloc aconseguit l’any passat.

El passat més de juny es va imposar també al Triatló Internacional de Cala Millor

Ana Gago, Anuchi, també va aconseguir el passat mes d’abril la tercera posició del seu grup d’edat al Campionat d’espanya de Duatló disputat a Sòria.

Anuchi tancarà la temporada el proper mes de setembre a Menorca, a Fornells amb la disputa del Artiem Half Marathon 

Ens ho esplicarà tot el proper dilluns 29 de juliol a Feim Kilòmetres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *