Feim Kilòmetres fitxa de luxe

Feim Kilòmetres compta amb tres noves firmes. Adela Alabama, Xim Escanellas i Laura Mánez entren a formar part de l’equip de col·laboradors.

Adela Alabama Farmacèutica de formació, la seva gran passió és el ciclisme i el ioga. De la combinació de les dues disciplines n’ha fet tot un estil de vida. Tal com diu ella un estil de vida esportiu. Els seus articles parlaran, entre d’altres temes, sobre la importància del ioga com entrenament complementari.

La seva darrera gran aventura va ser la ruta en bicicleta entre Zagreb i Dubrovnic: 700 kilòmetres per la costa de Croàcia.

 

 

Xim Escanellas Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, és especialista en l’estudi i l’entrenament de resistència. Sobretot atletisme i muntanya de llarga distància. Ha participat a infintat de curses i maratons. Ha corregut a Nova York, la Havana, Miami, entre moltes altres ciutats i països del món. Té diverses publicacions, entre elles el llibre Empezar a correr.  Parlarà en els seus articles sobre diferents tipus d’entrenament. També de les seves curses i experiències corrent pel món.

 

Aportaran la seva particular visió a través dels articles, així com també intervencions al programa.

 

 

 

 

Laura Máñez  Llicenciada en Pisco-pedagogia, és una apassionada del ciclisme i l’atletisme.  La Volta a Espanya i el Tour de França, entre d’altres esdeveniments, són dues dels grans voltes que figuren entre el seu palmarès d’aficionada. “Sempre que l’agenda m’ho permet, m’agrada ser-hi”, diu.  Laura Máñez o Laura_swimbikerun ens oferirà en els seus articles una mirada social, entenent l’esport com a vehicle de relació, formació i comunicació entre les persones.

Adela Alabama, Xim Escanellas i Laura Mánez aportaran la seva particular visió a través dels articles a la web www.feimkilometres.com, així com també intervencions al programa.

 

 

Aquests tres noms s’afegeixen a la xarxa de col·laboradors de Feim Kilòmtres, dirigit per Joan Martí. Juntament amb Mercè Valero, completen també l’equip: Quito Florit, articulista i corredor especialitzat en spartan races, Lucía Barca, fisioterapeuta, infermera esportiva i Carlos Suñer, corredor, alpinista i crític cultural de Feim Kilòmetres.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *