La increïble aventura de Jono Dunnett

 Dia 20 de maig del 2017 Jono, Jonathan  Dunnet, iniciava -entre la frontera de Rússa i Noruega- l’aventura de fer la volta a Europa amb una planxa i una vela de windsurf.  Dos anys després ha completat seu repte…. Abans havia completat la Volta a Menorca i també la Volta a Gran Bretanya, també en windsurf.

Jono Dunnett és un apassionat del windsurf que ha fet de la seva passió un estil de vida.  

    Jonno, en quin punt de la travessa te trobes ara? Podem dir ja prova superada?

  • No vas amb embarcació de suport, vas tot sol. Hauràs hagut de bragar amb el vent, amb la mar, amb el fred, diferents climes, dirents temperatures de la mar… I tot sol amb una planxa i una vela de surf… Com t’has organitzat..Tenies les rutes ben establertes? 
  • I tot allò que necessitaves: abric, sac de dormir, menjar, etc..ho duies a la planxa?
  • Vas partir de l’Àrtic, has passat per l’Atlàntic, has tocat el cantàbric, has navegat pel Mediterràni, en algun moment has vist perillar la teva vida? Has pensat d’aquesta no en sur
  • Després de 9 hores de navegar, on dormies? 
  • No és la teva primera travessa en windsurf. El 2015 ja vas fer la volta a Gran Bretanya. Una experiència que expliques al teu llibre Long standing ambition.  Tens previst ara fer el mateix…?
  • I ara, després de fer la Volta a Gran Bretanya, tota la volta a Europa…quin és el proper repte… Tornar a les classes de vela? o això ja no té emoció? 

Escolta l’Entrevista íntegra a FEIM KILÒMETRES… també a la mar

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *