“La vida s’ha de viure amb la màxima intensitat”

 La relació que tens amb algú, quan hi has compartit una estona de trot o una cursa, és molt diferent de la que hi tens si només hi has compartit un got de vi. Amb algú amb qui has corregut hi ha un corrent de confiança i alegria que és allà, sempre.

Aquestes són les primeres paraules del primera paràgraf del pròleg que Empar Moliner fal del llibre 100 històries del córrer.  Què en pensa l’autor del llibre?  

Xavier Bonastre Thió és periodista esportiu de TV3 des del 1984, ha estat presentador de la secció d’esports al TeleNotícies, actualument ho és al Canal 3/24. La seva especialitat és el tennis, però allò que li ha canviat la vida és el món del córrer. Podem dir que hi ha un abans i un després d’aquell estiu del 1997? Ens ho explica a Feim Kilòmetres

Escolta aquí l’entrevista a Xavier Bonastre.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *