Repte Superkids: la història d’un ironman solidari

Fer un ironman suposa nedar 3800 metres, fer 180 km en bicicleta i 42 de cursa a peu. El triatleta Óscar Marín tenia previst fer-ho a Magaluf amb el seu fill Iker, que pateix paràlisi cerebral. El petit l’havia d’acompanyar a bord d’una barca en el sector de natació, amb un cotxet aferrat a la bicicleta i amb un altre cotxet en la cursa a peu. Finalment, per una operació de darrera hora, n’Iker no va poder gaudir de tots els kilòmetres devora el seu pare, però sí que ho va viure amb molta d’intensitat.

El Repte Superkids va servir per recaptar fons per ASPACE i Fundación Nemo.

Escolta aquí l’entrevista que hem fet a Feim Kilòmetres a Óscar Marín:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *