Com són els corredors i ciclistes de Balears?

Balears és una de les regions d’Espanya on els corredors van més ràpid. L’informe fet per l’aplicació Strava durant el 2017 revela que els corredors de les Balears van a una mitjana de 4’36” el quilòmetre. És la segona regió pel que fa a velocitat, només per darrera d’Àvila.

Pel que fa als ciclistes, a Balears és on fan els recorreguts més llargs per sortida: una mitjana de 65’8 km. I, a més, és el tercer lloc de l’estat on els ciclistes són més actius, només per darrera de Barcelona i Madrid.

Si miram les dades referents a tot Espanya, l’hora més popular per entrenar és a les 9 del dematí. I estadístiques també globals: les dones quan surten en bicicleta fan una mitjana de 45 km i corrent, 7’6km. I els homes, 50 en bici i 9’4 corrent.

Segons aquest informe, el 2017 hi ha hagut un gairebé un 60% d’augment de la gent que corre i prop d’un 40% més de gent que practica ciclisme.

Nou de cada deu esportistes que es marquen un repte a principis d’any, a l’octubre continuen en actiu. Per tant, bon moment per marcar-se reptes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *