Tòfol Castanyer completa amb èxit el repte “Passes per en Pau”

32 hores i 45 minuts és el temps que ha tardat Tòfol Castanyer a completar la doble travessa de la Serra de Tramuntana.

El solleric va sortir divendres 15 de desembre, a les 7 del dematí, de la plaça Sóller, en direcció cap a Pollença. D’allà, va córrer cap a Andratx. I d’Andratx, una altra vegada a Sóller. Un recorregut amb pluja, fred i vent, sobretot durant les primeres hores. En total, prop de 200 quilòmetres solidaris per donar a conèixer la distròfia muscular de Duchenne, la malaltia que pateix en Pau, un jove solleric de 19 anys.

Castanyer també ha completat el repte econòmic: recaptar 15.000 euros perquè en Pau tingui una cadira de rodes nova. Ja s’ha superat la xifra, gràcies a aportacions durant aquest cap de setmana que se sumen a les de la pàgina de micromecenatge, que encara estarà uns dies oberta. És Passes per en Pau.

Foto: Pere Joan Oliver
Foto: Pere Joan Oliver

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *