Trail Solidari de Felanitx: l’èxit d’unir esport i solidaritat

Prop de 6.000 euros és la quantitat que ha recaptat la quarta edició del Trail Solidari de Felanitx, que transcorria per llocs tan emblemàtics com Sant Salvador i el Castell de Santueri. Enguany era una edició destinada a l’ONG Aspanob (Associació de pares amb nins amb càncer de Balears).

Un any més la Penya Barcelonista Els Tamarells i diversos esportistes de la zona han unit esforços per fer d’aquesta prova esportiva tot un exemple de solidaritat.

Durant una hora s’han repartit paperetes entre els 600 assistents per aconseguir algun dels 350 regals oferts per establiments comercials, entitats, esportistes i particulars.

Entre aquests regals n’hi havia d’esportistes de renom com Marga Fullana, i els millors atletes balears de curses de muntanya, com Bel Calero, Joana Maria Cañellas, Alejandro Forcades i Biel Gomila. A més, també hi han col·laborat clubs com l’Urbia Volei, el Palma Futsal, el Pozo Murcia, el Reial Mallorca, l’Atlètic Balears i el Club Esportiu de Felanitx.

La quantitat recaptada (i entregada íntegrament a Aspanob), ha estat de 5.904 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *