Així es va viure la suspensió de la Tramuntana Travessa

Suspendre una cursa no és mai una decisió fàcil. Però davant les alertes meteorològiques, les baixíssimes temperatures i la neu i el gel acumulats a les muntanyes mallorquines, els organitzadors de la Tramuntana Travessa es van veure obligats a suspendre la prova que s’havia de disputar els dies 1 i 2 de desembre.

La primera decisió es va prendre divendres. Al vespre havia de començar la prova llarga (124 km) des de s’Arracó. Hores abans, en una reunió, es va decidir anul·lar les hores nocturnes de cursa i es va emplaçar tots els participants a fer la prova curta (54km), que començava l’endemà a les 8 del dematí a Bunyola.

Finalment l’endemà, dissabte, l’organització es va veure obligada a anul·lar també la prova de 54 quan tots els participants ja eren a la sortida de Bunyola.

Vols sentir com van viure aquests moments els organitzadors i els participants de les proves? Ho hem reviscut a Feim Kilòmetres. Aquí ho pots tornar a escoltar:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *