Anul·lada la sortida nocturna de la Tramuntana Travessa

El mal temps ha obligat els organitzadors ha fer canvis en les dues proves de la Tramuntana Travessa. QUEDA ANUL·LADA LA SORTIDA NOCTURNA. Tots els corredors sortiran dissabte 2 de desembre des de Bunyola i tots ells faran el mateix recorregut de 54km. A les 8:00 sortiran els inscrits en la modalitat 124, i a les 9:00 els de 54.

Aquest és el comunicat de l’organització:

Després de la reunió mantinguda avui matí a les 13:00hrs al SEIB112, a Palma, on han participat els diferents cossos de seguretat i altres entitats, com l’agència meteorològica, s’ha procedit a avaluar l’estat de la situació respecte als riscos que afrontem davant l’episodi del present cap de setmana.

L’organització de la TTCMM, reunida amb la comissió esportiva i d’acord amb el reglament, pren la decisió de variar el tram nocturn de la TTCMM i la seva sortida des de s’Arracó.

Aquesta decisió es fonamenta amb els següents condicionants:

  • –  L’organització prioritza davant qualsevol element la seguretat dels participants.
  • –  Per la nit de divendres a dissabte s’esperen sensacions tèrmiques de -7º, vent de 60km/h i diferents episodis de pluja, calabruix i aparell elèctric.
  • –  Els serveis de seguretat i carreteres de l’administració pública prioritzen la seva atenció (com es lògic) a donar cobertura d’accés i circulació als nuclis urbans per sobre de les altres demandes de resposta.
  • –  Les circumstàncies meteorològiques poden provocar en alguna circumstància que l’accés per carreteres sigui dificultós (presència de despreniments, arbres i brancal, neu o gel…) i per tant que els vehicles d’emergències (ambulàncies, transport, etc.) no puguin assegurar la seva accessibilitat. Per tot això, es convoca a tots els corredors (TTCMM124 i 54) a sortir des de Bunyola, a les 8:00h els de les la modalitat 124, i a les 9:00h als corredors de la 54.

Les bosses de vida de la 124 es deixaran a Pollença ja que no es pot assegurar que puguin estar a disposició dels corredors ja que els talls de carreteres seran variables.

També l’organització amplia el temps de pas per a tots els corredors fins a les 22.00hrs.

Els temps de pas límit per a tots els participants seran: Orient 11:30, Tossals Verds 14:00. I Son Amer 18:30, l’arribada a les 22:00 a Pollença.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *