Calendari curses per muntanya 2018

La Federació Balear de Muntanyisme i Escalada ja ha definit el calendari oficial de curses per al 2018. La primera serà a Mallorca: la Serra Nord, que es disputarà el 27 de gener. I el calendari acabarà amb la Tramuntana Travessa i el Trail Eivissa, totes dues dia 30 de novembre.

El campionat balear d’ultradistància es farà a la Tramuntana Travessa (30 novembre).

Pel que fa a la copa balear, el campionat individual serà la Lloseta Extrem (4 març); el de seleccions, la Fita del Ram (15 d’abril); per clubs, la Cursa de Bunyola (9 de setembre), i el cadet i júnior, el Castell d’Alaró (13 d’octubre).

I el campionat de la copa de cronos i kilòmetre vertical serà a Santa Magdalena (22 de juliol); per parelles, a Fornalutx (1 de juliol), i per clubs, al Barranc de Biniaraix (4 d’agost).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *