Bel Calero puja al podi final de la Copa d’Espanya

Bel Calero ha acabat tercera de la Copa d’Espanya de curses de muntanya. La mallorquina ha fet una temporada que ha anat a més fins al punt d’estar molt a prop de la victòria a la darrera de les proves, la Caravaca Trail Experience. Al final, però, segona posició a Múrcia que situa aquesta corredora del club Mallorcatrail al podi definitiu de la Copa.

La trajectòria de Calero en aquesta Copa 2017 ha estat sempre a millor: va ser sisena a la Cursa Sierra Elvira (Granada), cinquena a la Muntanya de Borriol (Castelló), quarta a Miranda de Ebro (Burgos), segona a la Carrera Alpina Sierra de Gádor (Almeria) i segona a Caravaca (Múrcia). Una temporada gairebé immillorable per a una atleta que tot just va començar en el món de les curses de muntanya el 2016.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *