“La marxa nòrdica és apta per a tothom”

Edu Gaviño, president del comitè balear de marxa nòrdica –nordic walking– i Marc Rigo, campió de Balears i líder de la Copa, ens parlen dels avantatges d’aquesta modalitat esportiva que cada dia guanya més adeptes a tot el món.

Si bé requereix d’una tècnica específica, Gaviño i Rigo coincideixen a dir que es tracta d’un esport apte per a tothom, sigui quin sigui l’objectiu de cada persona.

Definició de marxa nòrdica: caminar de forma natural impulsant-se activament amb uns bastons dissenyats específicament, i fer-ho al màxim de velocitat sobre un recorregut que pot ser únic o mixt, de pista, asfalt, terra, herba, mitja muntanya o camp a través, sense utilitzar l’ajuda biomecànica del trot, la cursa o la marxa atlètica

Escolta aquí l’entrevista:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *