La cursa més llarga de Lluís Mas

El ciclista Lluís Mas ha superat un nou repte a la seva carrera esportiva: fer (i acabar) una cursa de més de 250 km. L’organització del mundial de ciclisme de Bergen n’havia comptabilitzat 277. Finalment, el comptakilòmetres va demostrar que en van ser fins i tot més.

Mas ha tornat del seu segon Mundial amb la satisfacció d’haver-se deixat veure. Durant 3 km, al tram final de la cursa per Noruega, va liderar la cursa. Però no va poder aguantar l’envestida dels darrers 11 kilòmetres amb l’ascens a Salmon Hill. Finalment la victòria a l’esprint va ser per a Peter Sagan. És el tercer mundial consecutiu de l’eslovac. Segon va ser el noruec Alexander Kristoff i tercer, l’austríac Michael Mathews.

Escolta aquí l’entrevista que li vam fer a Lluís Mas el dia següent de la cursa, el dilluns 25 de setembre de 2017:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *